Post by blogevcolsulows on Mar 15, 2022 12:55:53 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ FlightStats ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ FlightStats IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ atbloķēt (bezgalīgas atslēgas) ▞▞▞
▞▞▞ FlightStats 2022 version ▞▞▞
Neva to izmantoja vai patika
Mobilā lietotne ir novesta. Tas nenodrošina visus ielidošanas/izlidošanas datus noteiktā lidostā, kā tas ir pieejams tiešsaistē, izmantojot tīmekli.
Lieliski - vienkārši un noderīgi. Kartēm ir nepieciešami daži kļūdu labojumi; izņemot manu izvēlēto lietotni.
Lietotne bija lieliska pirms jaunināšanas, tagad nevar atrast lidostas un ziņo, ka nav informācijas. Iespējams, būs jāiet citur
Instalēts manā jaunajā (2013. gada) Nexus 7. Darbojas, kā aprakstīts, taču pamanīju, ka planšetdatora akumulatora darbības laiks ir ievērojami samazinājies. Kad pārbaudīju, kuras lietotnes patērē visjaunāko, noteikti, saraksta augšgalā bija FlightStats ar 50%. Man tas bija jāatinstalē, līdz šī problēma ir atrisināta.
laba programma lidojumu meklēšanai
Tikai lidojumiem, kas notiek 3 dienu laikā? Bezjēdzīgi...
Es lietoju daudz, un tas bija noderīgi, bet mūsdienās vairs netiek atvērts ...ja jūs, puiši, palīdzētu man atvērt, es mainītu savu vērtējumu nākotnei.... Tagad atpakaļ uz darbu, paldies.
Ceļojumu apdrošināšana - IIZI Brokers
Viegli lietojams un arī labi rezultāti
Ļoti noderīgs un informatīvs .. Kas man patīk tā mazā izmēra pakotne APK nekā iepriekšējās citas, ko es izmantoju
... Events for iOS&url=http://streamdata.io/blog/server-sent-events-for-ios/ ... github.com/streamdataio/flightstats-demo
ir ļoti noderīgi izsekot savai ģimenei
Air Asia (I5) vēl nav atjaunināts
Nav atjaunināts laikā
Šī nav pirmā reize, kas ar mani notiek — man ir uzticama lietotne, kas dara to, kas man vajadzīgs, un kuru es varu ērti lietot. Līdz nāks atjauninājums, kas padara to skaistāku, bet bezjēdzīgāku. Lūdzu, paskaidrojiet man, kāpēc jūs to darāt!
Jāuzrāda arī lidojuma reģistrācija
tas ir lieliski! rokas lejā.
Viena no labākajām lietotnēm, lai atrastu pareizo lidojuma vietu... īpaši iecienītā satilīta skata opcija.
Nerāda pārceltos lidojumus. Joprojām rāda lidojumu kā atceltu. Arī ne vienmēr atrod meklēto lidojumu. Es atklāju, ka šī lietotne ir noderīga tikai 50% gadījumu.
FlightStats Rejser og lokalt lft
atkritumu lietotne atkritumu lietotne atkritumu lietotne
FlightStats Seyahat ve Yerel ibv
Šīs lietotnes ir noderīgas manam darbam
Kā izturēties pret savu draudzeni
Pirms šī atjauninājuma. tas bija lieliski. bet tagad tas nedarbojās pareizi. tāpēc es atinstalēju.
Es redzu visus pārējos lidojumus, kuri saka, ka izlidošana ir nolaidusies laikā, bet kāpēc es nevaru redzēt vienu lidojumu ar nosaukumu air costa LB633 AMD uz MAA, kura grafiks ir 22:05 un ielidošanas grafiks 12:25, kurā teikts, ka lidojums ir paredzēts laikā. jau izbraucu vakar nevaru atsvaidzināt datus es sūtu ekrānuzņēmumu no šī.by gmail lūdzu norādiet savu pasta ID
Dienas maiņa darbojas, bet, izvēloties uz augšu vai uz leju, mēnesis manā HTC one nemainīsies. Vai ceru, ka to varēs labot?
Jaunā saskarne ir lēna..arī es nevaru meklēt, lidojums ieradīsies noteiktā lidostā starp vilkšanas laikiem kā iepriekš..piemēram, meklēt pēc lidostas nosaukuma, aviokompānijas no 14:00 līdz 16:00, ja man nav lidojuma Nr. Man trūkst numura
KL0791 19/01/2018 uzrādīja nosēšanos laikā, taču tika novirzīts uz Riodežaneiro. Tāpēc šī lietotne rada vilšanos.
Tripit integrācijas saite no lietotnes neizdodas. Play veikalā jauninājums tiek saukts par atšķirīgu. Pēc tam tas avarē, mēģinot importēt ceļojumus. Vajag darbu
Atsauksmes uzlabojumiem: pēc noklusējuma lieciet lidojuma numuram atvērt ciparu tastatūru
labāk nekā visas lidojumu izsekošanas lietotnes.
Mēģināju izsekot vairākus lidojumus pēdējās nedēļas laikā, turklāt manā Galaxy tab 2 tajā pašā laikā darbojās Flightradar24 pro. Ikreiz Flightstats ir teicis, ka lidojums ir Atlantijas okeāna vidusdaļa, jo patiesībā tas gatavojas nolaisties Mančesterā. Šorīt man ir nepieciešams izsekot VS74 Orlando-Manchester, tas pieskārās pulksten 09:22 Mančestrā, un, pārbaudot Flightstats, tas teica, ka tas atrodas 36 000 pēdu augstumā virs Atlantijas okeāna vidus, vietne ir izcila, taču šī Android versija nav tā labākā, kas tiks noņemta no manas ierīci, līdz visas problēmas ir atrisinātas. Flightradar24 Pro ir daudz labāki ieraksti reāllaikā, kas sniedz uzlabotu informāciju par lidojumiem un lidmašīnām, kā arī papildus ir pieejama lidostas izlidošanas dēļa funkcija, kas maksā tikai 79 p. Atvainojiet, lidojumu statistika, ka jūs atpaliekat ar šo lietotni. Man ir nepieciešami divi lidojumu izsekotāji, lai nodrošinātu, ka man ir pareiza informācija, taču šī lietotne vienkārši nav piemērota.
... kā arī uz Āziju un Eiropu ārpus Sanas starptautiskās lidostas un mazākā mērā Adenas ... "Yemenia Sama Club mājas lapa" . ... Flightstats.com .
Nevar redzēt lidojumu laikus laika joslā, kuru gribēju redzēt... Tas parāda vietējo laiku, kur lidojums nolaižas vai paceļas... tas ir labi. Bet vajadzētu būt iespējai izvēlēties citu laiku, jo parasti cilvēki (ģimene, draugi) ārpus lidojuma (var būt dažādās laika joslās) izseko statusus... Šai lietotnei būs daudz jēgpilnāk, ja tai ir iespēja izvēlēties laika joslu ...
Talking Tom & Ben News বিনোদন qshz
Lietojumprogramma ir pareiza, taču dažreiz tajā ir nepareizs izbraukšanas un ierašanās laiks. Jūs to nevarat izmantot, lai uzzinātu sava lidojuma statusu, ja vien tas nav atcelts. Lidojuma statusa atjaunināšana prasa ilgu laiku. Ja es savācu kādu no mazas lidostas, kurai nav vietnes, tad tas ir labs tikai izsekošanas bitam, kur es zinu, cik tālu ir lidojums no lidostas. Pēc tam varu izmantot FlightRadar24, lai uzzinātu precīzu atrašanās vietu un jebkuru lidojuma informāciju.
Lieliska, ļoti uzticama lietotne
Lejupielādēt Flight Booking & Cheap Flights (com.ixigo) .apk 4.4.6 Android App. App ir vairāk nekā 10 000 000+ ar vidējo vērtējumu 4,5.
atpaliek
FlightStats Reizen en lokaal rkk
Jauki, ka varat pievienot savus lidojumus, taču vienmēr ir laipni gaidīta sīkāka informācija. Piemērs: būtu jauki, ja jums būtu: -lidojuma ilgums - lidmašīnas modelis - blue tooth / wifi sinhronizācija starp vairākām ierīcēm - laikapstākļi izcelsmes reklāmas galamērķim - meklēt lidojumus pēc maršrutiem Priekšrocības: jūsu informācija ir jūsu, un jūs neesat spiests publicēt jūsu lietas tiešsaistē vai izmantojiet kādu nelāgu mākoņpakalpojumu, lai viņi varētu jūs izspiegot (saglabājiet to šādā veidā) Iegūst jūsu lidojuma informāciju, lai gan diemžēl jums informācija ir jāievada atkārtoti, ja jums ir vairākas ierīces. Arī meklēšanas opcijas ir ļoti vienkāršas un ierobežots. Jūs nevarat veikt meklēšanu bez datuma, piemēram, ja vēlaties tikai uzzināt, kādi lidojumi notiek no viena galamērķa uz otru, bez datumiem un nenorādot aviokompānijas. Tikai tāpēc, lai zinātu, kuras aviokompānijas veic šādus maršrutus un kuras ir tieši un kuras ne. Visbeidzot, lidostu lidojumu dēlis, kas norāda izlidošanas un ielidošanas laikus, kā arī statusus, ja tas ir laikā vai kavējas. Paldies, tam ir potenciāls.
FlightStats Perjalanan & Lokal vrt
Neceļo
Jauki, lūdzu, atjaunināt lidojumu izsekošanu... Maksimālais lidojums nav pieejams...